MIKÄHÄN SIINÄ ON ETTÄ KOULUSSA EN LOISTA?

Se on oikeesti mysteeri. Tänään menin 5 minsaa etuajassa kouluun ja oli niin hyvä olo ku aattelin että pääsen VIHDOIN tekemään sen ärsyttävän työn loppuun. No, tein sen, mutta lopputuloksena oli liian tumma kuva ja värit huonosti. Eli ajat oli väärin.

Uusi yritys ja päätin tyytyväisenä että nyt tulee hyvä ja sitten voin olla ilonen. Mutta vielä mitä!!! Sain kuvan tehtyä väärin päin ja sitten valkosiin kohtiin tuli mustia pilkkuja!!! JUMALAUTA!!

Kirottu olkoon tuo kuvatus. Siis animeconista otetusta kuvasta pitäs tehdä vedos (leikkikää tajuavanne), mutta ennen vedosta pitäs tehä koepaloja. No, tein niitä 20. Tasan 20. Ja nyt sitten on 2 valmista työtä joista kumpiki sukkaa. Ah tätä elämää.

Kuitenkin, pääsen vihdoin tekemään OPINNÄYTETYÖTÄ. Ah, jes. Vois vaikka mennä tunnille niin sais alkuun :D tulin vaan valittaan. Miulla ei koulussa elämä luista... Tänään skannataan kuvia ja paljon, koska hiihtolomalla en ole skannerin luona, joten laitan kuvia jo taltteen koneelle. Höhö, oon viisas. Toisin kuin te. Hiihtoloman jälkeen tulee loman tekemiseni, jos nyt teen mitään kivaa. n___n